ΑΕΚ: Το ξεχωριστό επετειακό έμβλημα του συλλόγου για τα 100 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκανε τα… αποκαλυπτήρια του επετειακού της εμβλήματος για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου.

Στα αποκαλυπτήρια του επετειακού της εμβλήματος για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της προχώρησε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μέσω της επίσημων λογαριασμών που διατηρεί στα social media.

Το έμβλημα απαρτίζεται από χρυσό και μαύρο χρώμα ενώ στο νούμερο 100 σχηματίζεται το άπειρο. Τονίζεται πως το εν λόγω σήμα θα υπάρχει στις φανέλες όλων των τμημάτων της Ένωσης τη φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή… Ένα έμβλημα, ένα σύμβολο, μία ιδέα…

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα… ΑΕΚ σημαίνει…

Η Μάνα ΑΕΚ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει το λογότυπο που θα χρησιμοποιεί από αύριο Τρίτη 11 Ιουλίου, σε όλες τις εμφανίσεις της, σε όλες τις δράσεις της και σε όλα τα τμήματα της, για την επετειακή περίοδο 2023-2024 και ενόψει των γενεθλίων για τα 100 ΧΡΥΣΑ χρόνια της ένδοξης ιστορίας της.

Το επετειακό έμβλημα των εκατοστών γενεθλίων της ΑΕΚ έχει τους ιδρυτικούς καταστατικούς χρωματισμούς του χρυσού και μαύρου και τον υπερήφανο δικέφαλο αετό συνοδεύουν:

Το σύμβολο του ΑΠΕΙΡΟΥ που απεικονίζεται στον αριθμό 100, επειδή η ΑΕΚ είναι Αθάνατη και η ύπαρξη της θα εξακολουθεί στο διηνεκές.

Το σύμβολο της υπεραιωνόβιας ΕΛΙΑΣ, με το κλαδί της αλλά και τους καρπούς που γεννά, μα και για όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Τη φιλία, την ειρήνη, την ευημερία, το “ευ αγωνίζεσθαι”, τον τίμιο αγώνα για τη ΝΙΚΗ. Και φυσικά την αναφορά στην εκατονταετία 1924-2024.

Το λογότυπο είναι ένα, αλλά σε δύο χρωματικές παραλλαγές προκειμένου να προσαρμόζεται ανάλογα με το φόντο».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ στο Instagram: