ΟΦΗ: Παρουσίασε την ξεχωριστή γαλάζια φανέλα με σήμα τον Γρύπα (vid)

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τη νέα του γαλάζια φανέλα ενόψει της σεζόν 2023/24 η οποία είναι γαλάζια και έχει ως σύμβολο της τον Γρύπα.

Στα αποκαλυπτήρια μιας ακόμη φανέλας του για τη σεζόν 2023/24 προχώρησε ο ΟΦΗ, με τον κρητικό σύλλογο να παρουσιάζει μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο, την ιδιαίτερα σε γαλάζιο χρώμα φανέλα του η οποία έχει ως σύμβολο της τον Γρύπα που συμβολίζει τη σύνδεση της ομάδας με το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΟΦΗ στα social media:

«Το γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας της Κρήτης, είδαν στο χρώμα της εναλλακτικής φανέλας του ΟΦΗ, οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που το επέλεξαν σε σχετική ψηφοφορία τον Μάρτιο!

Κι εκεί που χτυπά η καρδιά στέκεται περήφανος ο «Γρύπας του ΟΦΗ», ως ξάγρυπνος φρουρός αντιπροσωπεύοντας το θάρρος, την ταχύτητα, την ισχύ και τη βαριά κληρονομιά της ευλογημένης Κρήτης.

Ένα σύμβολο του ουράνιου κι επίγειου κόσμου. Ο Γρύπας του ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ίδια εμφάνιση, μία δημιουργία της Puma από ανακυκλώσιμα υλικά και την τεχνολογία dryCell.

Η εναλλακτική φανέλα του ΟΦΗ, είναι διαθέσιμη στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport” στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmossport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά αγωνιστικών και lifestyle ρούχων της ομάδας, φέρουν το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ».