Πρόεδρος Ντινάμο: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού φιλάθλου – Συγγνώμη από την ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μίρκο Μπάρισιτς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον τραγικό θάνατο του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη ενώ ζήτησε συγγνώμη από την ίδια την Ένωση.

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μίρκο Μπάρισιτς ο οποίος ζήτησε μεταξύ άλλων συγγνώμη από την ΑΕΚ τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του καταδικάζει απερίφραστα τα όσα έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Ντινάμο:

«Η Ντινάμο καταδικάζει απερίφραστα τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα το χθεσινό βράδυ στην Αθήνα. Εγώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της ομάδας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήριας στους γονείς και στην οικογένεια του δολοφονηθέντος νεαρού φιλάθλου. Επίσης, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και ζητώ συγγνώμη από την αθλητική μας φίλη, την ΑΕΚ.

Θέλω να τονίσω ότι η Ντινάμο θα συνεχίσει επίμονα τη συνεργασία με την UEFA, ώστε όχι μόνο να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, αλλά να μην είναι καν ως ιδέα τέτοιου είδους επεισόδια και η συνεργασία με την UEFA μας δίνει το κίνητρο να επιμείνουμε σ’ αυτό».