ΑΕΚ γυναίκες πόλο: Απέκτησε Γαλατσιάτου, Πουλοπούλου

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο πόλο γνωστοποίησε την μεταγραφή 2 αθλητριών για την φετινή σεζόν.

Η Ένωση επισημοποίησε την προσθήκη της Μαρίας Γαλιατσάτου για την φετινή σεζόν. Η 21χρονη περιφερειακός την περασμένη σεζόν έπαιξε στον ΑΝΟΓ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρία Γαλιατσάτου. Η 22χρονη (12/12/2001) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.
Η Μαρία Γαλιατσάτου ξεκίνησε το πόλο από τον ΓΣ Περιστερίου, ενώ πέρασε για ένα έτος από την Ακαδημία του ΟΣΦΠ. Ακολούθησε ο ΑΝΟΓ, με τον οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε Νέες Γυναίκες και Νεάνιδες.

Από το 2019 έως το 2022, ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ, κατακτώντας τρεις φορές την τρίτη θέση (2019, 2020, 2021) και μία φορά τη δεύτερη θέση (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Πανιωνίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Γαλιατσάτου δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που γίνομαι μέλος του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου της ΑΕΚ. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου η διοίκηση και οι προπονητές μου, με την αγωνιστικότητά μου και καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις, ώστε με τις συναθλήτριες μου να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Καλή αθλητική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες».

Μαρία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Μικαέλα Πουλοπούλου για την φετινή σεζόν.

Η νεαρή τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΝΟ Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μικαέλα Πουλοπούλου. Η 23χρονη τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Μικαέλα Πουλοπούλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει σημαντικές εμπειρίες από την Α1 Εθνική κατηγορία, έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Πειραιώς, της ΝΕ Πατρών, του Ολυμπιακού, του Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και του ΝΟ Ρεθύμνου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μικαέλα Πουλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Εύχομαι μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με πρόσωπα που έχω συνεργαστεί ξανά και θα προσπαθήσω κι εγώ, με τη σειρά μου, να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Μικαέλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».