ΑΕΚ γυναίκες πόλο: Απέκτησε Μαργαρίτη και Γαλανοπούλου

H γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο πόλο επισημοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές για την φετινή σεζόν.

Η Ένωση ανακοίνωσε την προσθήκη της Μαρίας Κασιάνας Μαργαρίτη. Η 16χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στα Ηλικιακά Πρωταθλήματα του Πανιωνίου και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη. Η 16χρονη αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη έχει φορέσει το σκουφάκι του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενη στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, πανηγυρίζοντας τις προηγούμενες μέρες το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόκτηση της Θεοφανία Γαλανοπούλου για την φετινή σεζόν.

Η 16χρονη έχει παίξει σε Άρη, Εθνικό Πειραιά και ΝΟ Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Θεοφανία Γαλανοπούλου. Η 16χρονη διεθνής αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Θεοφανία Γαλανοπούλου έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Εθνικό Πειραιώς και στον ΝΟ Λάρισας, μετρώντας σπουδαίες εμπειρίες από την Α1. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο πριν λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Θεοφανία Γαλανοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα μου πρόκληση και τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι τιμή να αγωνιστώ σε έναν τόσο σεβαστό και ιστορικό σύλλογο. Είμαι διατεθειμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχίες. Είμαι βέβαιη ότι με τη στήριξη των συμπαικτριών μου, του προπονητικού επιτελείου και των φιλάθλων, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία. Προερχόμαστε από το μετάλλιο με την Εθνική ομάδα. Αντανακλά το αίσθημα της επίτευξης κοινών στόχων και της ανυπέρβλητης δέσμευσής μας να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε υπερήφανες για αυτό που επιτύχαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Θεοφανία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!