Αλμέιδα: «Ίσως κάναμε πολλές σέντρες και λίγα σουτ από μέση απόσταση»

Τη δική του άποψη και εξήγηση για την ήττα (1-0) της ΑΕΚ από την Αντβέρπ εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα. στην Αμβέρσα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιάνσεν στο 16ο λεπτό, με τον Ματίας Αλμέιδα να παραχωρεί δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE TV και να τονίζει πως σε ορισμένες φάσεις οι παίκτες του δεν πήραν σωστές αποφάσεις σχολιάζοντας παράλληλα πως ίσως έγιναν πολλές σέντρες και λίγα σουτ από μέση απόσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλμέιδα:

«Ήταν ένα παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το σχεδιάσαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως είχαμε σχεδιάσει. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος ήταν μια γρήγορη και δυνατή ομάδα, καλή στις αντεπιθέσεις και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ. Ο αντίπαλος το πέτυχε με την πρώτη ευκαιρία που έκανε και όταν έμεινε με δέκα παίκτες, προφανώς αμύνθηκε καλά.

Σε κάποιες φάσεις κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, σε κάποιες φάσεις δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις. Ίσως κάναμε πολλές σέντρες και λίγα σουτ από μέση απόσταση».

Σχετικά με τη ρεβάνς:

«Η αίσθησή μου παραμένει ίδια όπως και πριν από το παιχνίδι. Υπάρχουν δύο αγώνες, απομένει ένας ακόμα».