Πλάθα: «Να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα – Όσο υπάρχει σεβασμός θα είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ζουάν Πλάθα μίλησε στους παίκτες στηνπρώτη τους συγκέντρωση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023/24.

Έπιασε… δουλειά ενόψει της νέας σεζόν η ΑΕΚ!

Η Ένωση πραγμοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο Ζουάν Πλάθα και το τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκε μαζί με τους παίκτες στο παρκέ όπου και ο νέος της προπονητής της «Βασίλισσας» έβγαλε έναν ιδιαίτερο λόγο προς τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι να περιτριγυρίζεται από χαρούμενα πρόσωπα ενώ ανέφερε πως στόχος του είναι να ενώσει τα δυο στυλ που υπάρχουν στην ομάδα του όπου και περιλαμβάνονται από έμπειρους και νέους παίκτες με φιλοδοξίες και κίνητρο. Μάλιστα, επισήμανε πως όσο υπάρχει σεβασμός τότε η ομάδα του θα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Οι δηλώσεις του Πλάθα:

«Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τους συνεργάτες μου, το πρώτο πράγμα, που τους ρώτησα, ήταν αν νιώθουν χαρούμενοι. Διότι το πιο σημαντικό στη δουλειά μου είναι να έχω γύρω μου χαρούμενα πρόσωπα. Αυτό ζητώ και από εσάς. Αυτή είναι η βασική μου αρχή. Βλέπω διαφορετικές κατηγορίες παικτών, άλλοι είναι πιο έμπειροι, άλλοι είναι νεότεροι αλλά με φιλοδοξίες και κίνητρο. Στόχος μου είναι να ενώσω αυτά τα δύο στυλ και να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό με επέλεξε η διοίκηση.

Εξίσου σημαντικό για μένα, είναι ο σεβασμός στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω και πίσω από την ομάδα, στην πόλη, τον κόσμο και τον πολιτισμό της. Θέλω να μιλάτε σε όλους με σεβασμό, σαν να είναι ο πατέρας σας. Όσο υπάρχει σεβασμός, θα είμαστε στο σωστό δρόμο. Όχι άλλα λόγια. Πάμε δυνατά!».