Περιστέρι γυναίκες πόλο: Ανακοίνωσε την Μάμογλου

Η γυναικεία ομάδα του Περιστερίου στο πόλο ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας Μάμογλου.

Το Περιστέρι γνωστοποίησε την προσθήκη της Άννας Μάμογλου.

Η 27χρονη την προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Άννα Μαμόγλου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η 27χρονη πολίστρια θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Θοδωρή Ανδρεάκου τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Άννα Μαμόγλου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΓΣ Περιστερίου. Μίλησα με τον κόουτς Ανδρεάκο, μου εξήγησε το πλάνο του και καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι τον εκτιμώ πολύ ως επαγγελματία. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας».

Το βιογραφικό
Η Άννα Μαμόγλου γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1996 και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Ξεκίνησε το πόλο το 2008 από την ομάδα της Γλυφάδας, στη συνέχεια βρέθηκε στη Βουλιαγμένη και κατόπιν επέστρεψε πάλι στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα της βήματα, τη Γλυφάδα. Ακολούθησε ο Εθνικός και την τελευταία διετία (2021-2023) αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα».