Πισάρο: «Νομίζω ότι χρειάζεται να παίζω περισσότερο για να έχω καλύτερο ρυθμό»

Δηλώσεις στο ΤΝΤ Sports παραχώρησε ο Ροδόλφο Πισάρο μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Αντβέρπ στο Champions League.

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τα… αστέρια του Champions League μετά την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ στην «OPAP Arena», με τον Ροδόλφο Πισάρο να παραχωρεί δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης στο TNT Sports όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι λυπημένοι όμως πλέον στρέφονται στο Europa League.

Παράλληλα, ο Μεξικανός υπογράμμισε πως ένα χαρακτηριστικό του Ματίας Αλμέιδα είναι πως έχει πάντα ενότητα στις ομάδες που προπονεί ενώ σχολίασε πως ο ίδιος ίσως πρέπει να παίζει περισσότεα λεπτά προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πισάρο:

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Άντβερπ: 

«Φεύγουμε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League».

Για τη συνεργασία του με τον Πινέδα: 

«Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα».

Για τη συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα: 

«Ο Ματίας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν».

Για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα: 

«Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».