ΑΕΚ: Νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Χατζηδάκης λόγω του τραυματισμού του στο Μουντομπάσκετ

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Μανώλη Χατζηδάκη ο οποίος υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στον αγώνα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο στο Μουντομπάσκετ 2023 με αποτέλεσμα να λείψει από τα παρκέ για 4-6 εβδομάδες.

Δεν θα έχει στη διάθεση του για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες τον Μάνο Χατζηδάκη η ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης της πως ο διεθνής σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο με αποτέλεσμα να μείνει το προσεχές διάστημα μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ο άτυχος Χατζηδάκης αποκόμισε τον συγκεκριμένο τραυματισμό στο παιχνίδι της Εθνικής με το Μαυροβούνιο στο Μουντομπάσκετ 2023, με τον ίδιο να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του να γίνονται γνωστά σήμερα (04/09).

Ο 23χρονος αθλητής της Ένωσης θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη σήμερα (04/09) o Mάνος Χατζηδάκης στο Metropolitan General.

O άτυχος αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη διάστρεμμα 2ου βαθμού δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.

Η επιστροφή του στην ενεργό δράση εκτιμάται σε 4 έως 6 εβδομάδες. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά».