Παναθηναϊκός: Νοκ αουτ για έναν μήνα ο Βαγιαννίδης – Απέφυγε την… ζημιά ο Αϊτόρ

Εκτός δράσης για έναν μήνα τέθηκε ο Βαγιαννίδης λόγω θλάσης β’ βαθμού που υπέστη στον δικέφαλο, με τον Αϊτόρ να αναμένεται να απουσιάσει για 10 μέρες, τόσες και ο Τζούρισιτς ενώ ο Βέρμπιτς θα απουσιάσει για περίπου δυο εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς έγιναν γνωστό το πρωί της Δευτέρας (04/09) μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους «Ζωσιμάδες».

Μετά τους τραυματισμούς τους, οι παίκτες υποβλήθηκαν άμεσα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Βαγιαννίδης υπέστη θλάση β’ βαθμού και έτσι θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για έναν μήνα.

Από την άλλη, ο Αϊτόρ γλίτωσε τα… χειρότερα καθώς τελικά δεν έχει κάταγμα αλλά κάκωση στο οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 10 μέρες. Όσον αφορά τον Φίλιπ Τζούρισιτς, έχει υποστεί τράβηγμα και έτσι τίθεται νοκ αουτ για τις επόμενες 10 μέρες.

Τέλος, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τις επόμενες δυο εβδομάδες.