Μαντάλινιτς: «Σκληρό και γεμάτο ένταση το ματς με τον Ολυμπιακό – Οι πιθανότητες για τις δυο ομάδες είναι 50-50»

Στο επικείμενο Super Cup με τον Ολυμπιακό και στην κατάκτηση του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» από την ΑΕΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στίπε Μαντάλινιτς.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», με τον Στίπε Μαντάλινιτς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση στον τελικό καθώς σημείωσε 7 γκολ και βοήθησε στα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Ο Κροάτης ίντερ σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως η ποιότητα και ο χαρακτήρας της Ένωσης ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στο να πάρει τη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο Super Cup όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας πως περιμένει ένα σκληρό και γεμάτο ένταση ματς. Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε πως οι πιθανότητες μεταξύ των δυο ομάδων είναι 50-50.

Οι δηλώσεις του Μαντάλινιτς:

«H ποιότητα μας και ο χαρακτήρας μας σαν ομάδα μας έδωσαν την δύναμη σε κάποια σημεία του ματς να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση στο τουρνουά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα είναι σκληρό και γεμάτο ένταση. Και οι δύο ομάδες έχουν καινούργιους παίκτες όμως εμείς πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να δουλέψουμε σκληρά καθώς οι πιθανότητες και για τις δύο ομάδες είναι 50-50 αυτή τη στιγμή».