ΠΑΟΚ γυναίκες πόλο: Ανανέωσε με την Ντόνα Τσιάκα

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στο πόλο ανανέωσε την συνεργασία της με την Ντόνα Τσιάκα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Η 20χρονη αγωνίζεται στην θέση της περιφερειακού.

Επίσης η νεαρή πολίστρια μπορεί να παίξει και στην θέση της φουνταριστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως περιφερειακός και άμυνα φουνταριστού και συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Τρίτη ανανέωση με την ομάδα του ΠΑΟΚ κι η ανυπομονησία με τον ενθουσιασμό συναγωνίζονται το άγχος και την αύξηση του αισθήματος ευθύνης. Η περυσινή χρονιά δεν μου επέτρεψε να δώσω το 100%, αλλά μεγάλωσε την ανάγκη μου να αγωνιστώ για την ομάδα.

Νιώθω πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έχοντας ζήσει δύσκολες και χαρούμενες στιγμές, ήττες και νίκες, και κάνοντας τον απολογισμό όλων αυτών θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να δυναμώσω τα αδύναμα σημεία μου και να εκμεταλλευτώ τα δυνατά μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπό μου για άλλη μία χρονιά».