Επίσημο: Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης της πως μετά από παρέμβαση του Αλεξάντερ Τσέφεριν θα οριστούν ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής!

Όπως γνωστοποίησε και επίσημα η ΕΠΟ μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν με παρέμβαση του ίδιου ενημέρωσε τον Παναγιώτη Μπαλτάκο πως διευθετήθηκε ο ορισμός των ξένων ρέφερι τόσο στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός όσο και στο ΠΑΟΚ – Άρης.

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί πως ο πρόεδρος της UEFA υπογράμμισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ο ίδιος παρεμβαίνει αν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται να διευθύνουν παιχνίδια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».