ΠΑΟΚ γυναίκες πόλο: Ανανέωσε με την Τζελέπη

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στο πόλο ανανέωσε την συνεργασία της με την Ελευθερία Τζελέπη για την φετινή σεζόν.

Τη παραμονή της Ελευθερίας Τζελέπη γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ στο πόλο.

Η 29χρονη αγωνίζεται στην θέση της περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι ύστερα από την περυσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η περυσινή χρονιά μας άφησε όλους μία πολύ “γλυκιά” κι ωραία ανάμνηση κι αυτό θα προσπαθήσουμε να συμβεί και φέτος.

Η ομάδα έχει ορισμένες αλλαγές, καθώς αλλάξαμε τεχνική ηγεσία και από φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας τη Χρύσα Χατζέλλη, με την οποία έχω υπάρξει και συναθλήτρια. Επίσης, έχουν έρθει καινούργιες παίκτριες στην ομάδα, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Εύχομαι, πάνω απ’ όλα, υγεία σε όλες τις ομάδες και καλή αρχή στο πρωτάθλημα».