ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε επέκταση του συμβολαίου έως το 2027

Σημαντική επέκταση συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ για τον Σέρβο εξτρέμ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς που θα παραμείνει στην Τούμπα για άλλα τρία χρόνια.

Στον τελευταίο του χρόνο μπήκε το συμβόλαιο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος εξτρέμ, είναι απ’ τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού πρωταθλήματος συνολικότερα. Έχει «δεθεί» με τον «δικέφαλο» και θα ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο, κάτι που φυσικά επιθυμούσε και ο ΠΑΟΚ. Οπότε τα υπόλοιπα ήρθαν εύκολα.

Ζίβκοβιτς και ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε όλα για υπογραφή νέου συμβολαίου. Με επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2027, κάτι που σημαίνει πως o 27χρονος θα περάσει τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του στον «δικέφαλο». Συνυπολογίζοντας πως είναι στη Θεσσαλονίκη ήδη μια τριετία.

Η σκέψη στην οικογένεια Σαββίδη για επιβράβευση του Σέρβου, υπήρχε απ’ το τέλος της περασμένης περιόδου. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές προχώρησαν οι συζητήσεις και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει. Ο Ζίβκοβιτς συνεχίζει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027. Έχοντας ήδη 150 ματς με τη φανέλα του «δικέφαλου», 33 γκολ και 29 ασίστ.