Διαιτητές της Super League 2 κατά της ΕΠΟ: «Πρέπει να ντρέπεστε – Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει»

Ευθεία επίθεση προς την ΕΠΟ και τις ομάδες που τους έχουν αφήσει όπως αναφέρουν εδώ και δυο χρόνια απλήρωτους εξαπέλυσαν διαιτητές της Super League 2.

Πυρά… κατά της ΕΠΟ και των ομάδων που χρωστούν εξαπέλυσαν διαιτητές της Super League 2 που μέσω επίσημης επιστολής τους τονίζουν πως εδώ και δυο χρόνια δεν έχουν πληρωθεί και πως τα χρήματα που προορίζονταν για αυτούς, έχουν δοθεί αλλού για άλλους σκοπούς.

Σημειώνεται, πως οι εν λόγω απλήρωτοι διαιτητές αναμένεται να κινηθούν νομικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.

Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.

Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!

Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.

Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος».