Γουεμπανιαμά: «Φυσικά και θα είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Στόχος το χρυσό» (ΦΩΤΟ)

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γαλλικά Μέσα, διαβεβαίωσε την επιθυμία του για συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν αγωνίστηκε στο Μουντομπάσκετ 2023 με την Εθνική Γαλλίας ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γαλλικά μέσα, θα δώσει κανονικά το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Παράλληλα, ο Γάλλος αστέρας τόνισε πως στόχος της Γαλλίας είναι το χρυσό μετάλλιο ενώ αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σχολιάζοντας πως το αποτέλεσμα για τους «τρικολόρ» ήταν αρκετά απογοητευτικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν θα υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το χρυσό. Φυσικά και θα είμαι φυσικά παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρακολούθησα το Παγκόσμιο Κύπελλο και το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό.

Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Δεν μπορώ να κάνω καμία κριτική, δεν ήμουν στην ομάδα και είναι στα χέρια παικτών κορυφαίου επιπέδου. Πιστεύω ότι αυτό δεν αλλάζει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο στο Παρίσι του χρόνου».