Επίσημο: Τέλος από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Αλέξης Αλβανός

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλβανός, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Και με τη… βούλα τέλος από την ΑΕΚ ο Αλέξης Αλβανός!

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ερασιτεχνική, ο Έλληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Η Ένωση θα πορευτεί προσωρινά με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Στέλιο Σεϊρεκίδη έως ότου βρει τον αντικαταστάτη του Αλβανού ο οποίος και θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: 

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινεί συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την «Ένωση» στην κορυφή της Handball Premier, ενώ νωρίτερα θήτευσε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις με την εφηβική ομάδα.

Θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του «Δικεφάλου» ευχαριστούν τον Αλέξη Αλβανό για την πολύτιμη προσφορά του και παράλληλα του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αλέξη, εις το επανιδείν!».