Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Μάγκνουσον – Eκτός για έξι μήνες!

Άσχημα μαντάτα για τον Ισλανδό στόπερ του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον που τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι και υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες.

Σαν να μην έφτανε στον Παναθηναϊκό η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήρθαν και τα κακά μαντάτα από τη μαγνητική του Χόρντουρ Μάγκνουσον για να… δέσουν το γλυκό μιας καταστροφικής όπως φαίνεται βραδιάς για το «τριφύλλι».

Ο Ισλανδός στόπερ τραυματίστηκε μόλις στο 7ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης κι έγινε αμέσως αλλαγή, με τον Γέβνταϊ να τον αντικαθιστά. Ο αμυντικός των «πράσινων» έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο! Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός χάνει έναν βασικό στόπερ του για τουλάχιστουν έξι μήνες. Ο Ισλανδός θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβαση και αν όλα πάνε καλά, θα είναι ξανά διαθέσιμος αρχές Απριλίου, χάνοντας, δηλαδή, το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Μάγκνουσον είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν έναν εξίσου σοβαρό τραυματισμό το 2021, ο οποίος τον άφησε εκτός γηπέδων από τον Απρίλη έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου.

Να σημειωθεί ότι τα διαθέσιμα πλέον στόπερ του «τριφυλλιού» είναι οι Σένκεφελντ, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, αλλά και ο νεαρός Σιδεράς.