Πανιώνιος άνδρες πόλο: Συμφώνησε για τα χρωστούμενα με τον Θωμάκο

Η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου στο πόλο χρώσταγε χρήματα στον Γιάννη Θωμάκο. Οι Κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία για να δώσουν τις οφειλές στον πρώην πολίστα τους.

Ο Γιάννης Θωμάκος στον Πανιώνιο αγωνίστηκε στην θέση του φουνταριστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ανακοινώνουμε την συμφωνία με τον Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή μας, Γιάννη Θωμάκο, για καταβολή των δεδουλευμένων του που υπήρχαν από το παρελθόν όταν κι αγωνιζόταν στην ομάδα μας.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό, κλείνει μια ακόμα οικονομική εκκρεμότητα του παρελθόντος απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα, τιμώντας τα κυανέρυθρα όσο λίγοι!

Ακολουθεί δήλωση του Γιάννη Θωμάκου μετά τη συμφωνία: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ειδικότερα τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάντο Θεόδωρο, και τον αντιπρόεδρο, Βέλλη Νικήτα, για την ηθική, έντιμη και δίκαιη πράξη τους να επέλθουμε σε συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων των περιόδων 2010-11 και 2012-13.

Με χαροποίει ιδιαίτερα που βλέπω πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καλά χέρια και συμπεριφορές σαν αυτές δείχνουν ότι ο μόνος δρόμος που θα ακολουθήσει ο Πανιώνιος είναι αυτός των επιτυχιών. Αναμφίβολα, αξίζει η στήριξη από τον κόσμο σε μία τέτοια μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια».