Βόλος: «Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τσαγκαράκης – Απέδειξε πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι»

Απασφάλισε η ΠΑΕ Βόλος μέσω επίσημης ανακοίνωσης της εκφράζοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πυρά… εξαπέλυσε κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΠΑΕ Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ασκεί έντονη κριτική στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πέτρο Τσαγκαράκη τον οποίο και χαρακτήρισε ως αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς του κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδωσε 2 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες, ενώ καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Επιτέλους οι ιθύνοντες της διαιτησίας ας μας απαλλάξουν από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη. Αλλωστε, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές για να τους διαδεχθούν».