ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο σάλας: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μαυρίδη για τη σεζόν 2023/24

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Από φίλαθλος… παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι γνωστός για τα… ασπρόμαυρα του αισθήματα, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «δικέφαλου του βορρά» για τη σεζόν 2023/24.

Ο Μαυρίδης που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού, θα ενισχύσει με την εμπειρία του την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο σάλας με στόχο τίτλους και διακρίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μαυρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένος στις 16/06/1978, ο Γιώργος Μαυρίδης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, όπως οι Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μέντεκας Καλαμαριάς, ΑΣ Πέρα και στον Άγιο Γιάννη.

Πλέον, έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ προκειμένου με την εμπειρία του και την ηγετική προσωπικότητα του, να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μαυρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr: “Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!”.

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!
».