ΕΠΟ: «Υπεύθυνη η Αστυνομία για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena με την Ολλανδία»

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πως η Ελληνική Αστυνομία είναι η μοναδική υπεύθυνη για το κλειστό πέταλο στην «OPAP Arena» στο ματς της Εθνικής με την Ολλανδία.

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η ΕΠΟ σχετικά με το κλειστό πέταλο στην «OPAP Arena» στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διευκρινίζει μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πως μοναδική υπεύθυνη για το γεγονός αυτό είναι η Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως ήταν απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Βορειοανατολικής Αττικής να μείνουν κλειστές οι θύρες 19,21,23,23 και 27 του κάτω διαζώματος και οι 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει».