ΑΕΚ: «Κανένας φίλαθλος μας να μην προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης χωρίς εισιτήριο.

Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα (22/10, 16:00) στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να απευθύνεται στους φιλάθλους της λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα μέσω επίσημης ανακοίνωσης ξεκαθαρίζοντας πως κανένας δεν πρέπει να προσεγγίσει το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χωρίς να έχει εισιτήριο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ.

Σας υπενθυμίζουμε πως ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κανείς φίλαθλος της ομάδας μας δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο, χωρίς να έχει ήδη εισιτήριο.

Η ζήτηση για τα διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί από τον αριθμό που εξασφαλίστηκε και είναι ήδη μεγάλος. Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο.

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ να κινδυνέψει με οποιαδήποτε τιμωρία.

Παρακαλούμε να δείξετε πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε και για την δύσκολη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που πρέπει και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι’ αυτό».