Ρονάλντο: «Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 – Η σκληρή δουλειά με έφερε στην κορυφή»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε μέσω δηλώσεων του πως επιθυμία του είναι να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 ενώ ξεκαθάρισε πω μετά από αυτό θα κοιτάξει την κατάσταση της υγείας του προκειμένου να δει αν θα μπορεί να συνεχίσει ή όχι.

Η Αλ Νασρ κέρδισε με ανατροπή τη Νταμάκ με 2-1 στο πρωτάθλημα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραχώρησε δηλώσεις όπου και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 40 ενώ επισήμανε πως μετά αυτό που θα κοιτάξει θα είναι η κατάσταση της υγείας του προκειμένου να δει αν θα είναι σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η σκληρή δουλειά ήταν αυτό που τον έφερε στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο:

«Οι οπαδοί με κάνουν χαρούμενο και τους κάνω χαρούμενους. Είμαι 38 ετών και συνεχίζω να βοηθάω και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα. Πρέπει να είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.

Αυτό που με έφερε στην κορυφή ήταν η σκληρή δουλειά, αλλά χωρίς την ομάδα μου, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Θα συνεχίσω να παίζω αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Μετά θα κοιτάξω το σώμα μου για να δω αν μπορώ να συνεχίσω ή όχι».