Μαρούσι: Τέλος ο Σκαραφίγκας από την τεχνική ηγεσία – Αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιμνιάτης

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από Μαρούσι ο μέχρι πρότινος προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να έρχεται σε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Γιώργο Σκαραφίγκα ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στην άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από 11 χρόνια.

Το κακό ξεκίνημα με 0-3 στη φετινή Βasket League οδήγησε στην απομάκρυνση του Σκαραφίγκα από τον πάγκο ενώ την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιμνιάτης ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με το Μαρούσι και αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργου Σκαραφίγκα:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Σκαραφίγκα.

Παράλληλα, ολόκληρη η οικογένεια του Αμαρουσίου αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την εργατικότητα και την αφοσίωσή του αυτά τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκε στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Elite League και την ιστορική επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στο οποίο είχε τεράστια συνεισφορά. Η αγάπη και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.

Η διοίκηση είναι σε συζητήσεις και όταν είναι έτοιμη θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή».