ΑΕΚ: Χωρίς τον κόσμο της στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά κατόπιν απόφασης της ομάδας των βορείων προαστίων αλλά και της αστυνομίας.

Χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πως απαγορεύτηκε η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της έπειτα από απόφαση της ομάδας των βορείων προαστίων αλλά και της αστυνομίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Καισαριανής θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας της Κηφισιάς ενώ αυτό θα ισχύσει και στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά το προσεχές Σάββατο (4/11) στο γήπεδο της Καισαριανής, πως μετά από απόφαση της γηπεδούχου ΠΑΕ και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για να μας χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας.

Σημειώνουμε επίσης πως η γηπεδούχος ΠΑΕ μας απάντησε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας της Κηφισιάς. Και πως το ίδιο θα γίνει και στα εντός έδρας παιχνίδια της με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Είμαστε ως εκ τούτου αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να μην προσεγγίσουν το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Τους καλούμε να προστατεύσουν την ομάδα μας, από την στιγμή που έχουν διαμορφωθεί αυτές οι συνθήκες, για τις οποίες δεν έχουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Τονίζουμε και πάλι πως δεν θα υπάρχουν καν εισιτήρια προς διάθεση. Μείνετε μακριά από το γήπεδο της Καισαριανής. Να μη θέσουμε την ΑΕΚ σε κίνδυνο!“.