Χάποελ Χολόν: Θα έχει ως έδρα το κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα εντός έδρας ματς του Basketball Champions League (ΦΩΤΟ)

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια θα έχει ως έδρα της για τους εντός έδρας αγώνες του Basketball Champions League η Χάποελ Χολόν όπως ανακοίνωσε και επίσημα η FIBA, με την ισραηλινή ομάδα να αποδέχεται την πρόταση που κατέθεσε η Ένωση.

Η FIBA έπειτα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως η Χάποελ Χολόν θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό των Άνω Λιοσίων, το γήπεδο δηλαδή της μπασκετικής ΑΕΚ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Basketball Champions League.

Η ισραηλινή ομάδα αποδέχθηκε την πρόταση που είχε καταθέσει η Ένωση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ και έτσι θα δίνει σε… ελληνικό έδαφος τα εντός έδρας παιχνίδια της τα οποία όπως υπογραμμίζεται και στην ανακοίνωση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ – και έπειτα από επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους μετά τις εγγυήσεις που δόθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το Basketball Champions League θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ειδικά την ΕΟΚ για την φιλοξενία και την βοήθεια που παρείχε».

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter: