Βομβα Πογέτ: «Δεν είναι εδώ ο βοηθός μου γιατί έχει να πληρωθεί οκτώ μήνες από την ομοσπονδία»

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποκάλυψε στην media day της Εθνικής Ελλάδας πως ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο λείπει από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των ματς με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία καθώς έχει να πληρωθεί εδώ και οκτώ μήνες από την ομοσπονδία.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην media day της Εθνικής Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει μεταξύ άλλων πως ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο είναι απλήρωτος από την ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες για αυτό και λείπει από την προετοιμασία της «γαλανόλευκης» ενόψει των αγώνων που ακολουθούν απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ:

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα».

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: 

«Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για το ματς με τη Γαλλία: 

«Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: 

«Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς».