ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη (ΦΩΤΟ)

Σε κυκλοφορία τέθηκα τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη (04/12) στην «OPAP Arena» για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Άρη στην «OPAP Arena». Από 25 ευρώ ξεκινούν οι τιμές ενώ η διάθεση των εισιτηρίων μπορεί να γίνει είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Άρη (4/12 – 21.00), στην OPAP ARENA.


Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 15.00 έως τις 18.00.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ».