Χαρίλαος Τρικούπης: «Ζημιά» με Ανδρέα Τσούμανη – Υπέστη ξανά ρήξη χιαστού

Σοκ στον Χαρίλαο Τρικούπη με τον Ανδρέα Τσουμάνη ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, τραυματισμό που παθαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Τεράστιο πλήγμα για τον Ανδρέα Τσουμάνη!

Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ του Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με σοβαρό τραυματισμό αφού τέσσερα χρόνια μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο αριστερό του γόνατο, τώρα υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο δεξί του πόδι και αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Ο άτυχος αθλητής αποκόμισε τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση του Χαριλάου Τρικούπη με τον Έσπερο Λαμίας ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Χαρίλαου Τρικούπη:

«Ο αθλητής της ομάδας μας Ανδρέας Τσουμάνης τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο χθεσινό αγώνα κόντρα στον Έσπερο Λαμίας και ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται άμεσα να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου και να ξεκινήσει η αποκατάσταση του. Άπαντες είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή και ευχόμαστε στον Ανδρέα να είναι η τελευταία δοκιμασία που θα περάσει και σύντομα να είναι ξανά πίσω στα παρκέ».