Αγγελόπουλος: «Όταν ολοκληρωθούν οι επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, η ΑΕΚ Betsson θα είναι στο top-10 της Ευρώπης»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Betsson ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πως όταν ολοκλήρωθουν οι επενδύσεις που ετοιμάζονται για το γήπεδο της τότε θα βρίσκεται στα 10 κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson να αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, στο Ano Liosia Olympic Hall καθώς και για τους στόχους της Ένωσης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στα top-20 brand ονόματα της Ευρώπης επισημαίνοντας παράλληλα ότι μόλις ολοκληρωθούν οι επενδύσεις που ετοιμάζονται για το γήπεδο της τότε θα βρίσκεται στα 10 κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

«Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο μπάσκετ, που μια ιδιωτική διοργάνωση δίνει εγγυημένα ποσά σε κάποιες ομάδες και αυτό είναι ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού. Περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που θα καθορίζει του κανόνες του παιχνιδιού και αυτή ίσως θα είναι αρχή για το τέλος του σχίσματος στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για την ταινία «1968»: «Είναι ένα από τα πράγματα που αισθάνομαι περήφανος. Έπεισα τον Τάσο Μπουλμέτη να φτιάξουμε μια ταινία που αρχικά θα λεγόταν «Ρήγμα στο χρόνο» γιατί έγιναν πολλά κοσμογονικά γεγονότα εκείνη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το γήπεδο: «Είμαι υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο λοκντάουν και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση. Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική».

Για τους στόχους του για την ομάδα: «Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα top-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις top-10 ομάδες της Ευρώπης».