Επεισόδια Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά

Οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου του άτυχου 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Στον ακρωτηριασμό τους ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας.

Ο άτυχος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τους γιατρούς να δίνουν από την πλευρά τους τον δικό τους αγώνα ενώ έκριναν πως είναι απαραίτητο να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».