ΑΕΚ Betsson: Τέλος από την Ένωση ο Καμπενγκέλε

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φιόντου Καμπενγκέλε καθώς όπως τόνισε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ο Καναδός σέντερ έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Τέλος με κάθε επισημότητα από την ΑΕΚ Betsson ο Φιόντου Καμπενκέλε, με την Ένωση να ανακοινώνει πως ο Καναδός σέντερ έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να λύσει τη συνεργασίας της με τον αθλητή.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson τονίζεται πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Καμπενκέλε ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα τη φετινή χρονιά, ο Καμπενγκέλε μέτρησε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League (6 αγώνες) ενώ στο Basketball Champions League (4 αγώνες). είχε κατά μέσο όρο 10.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.

Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.

Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.

Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ».