Σφαιρόπουλος: «Αν χάσουμε την συγκέντρωσή μας ο Παναθηναϊκός θα μας τιμωρήσει»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (28/12) στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό (28/12) στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης και να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι σωματικά και πνευματική έτοιμη για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στην καλύτερη του φόρμα από την αρχή της σεζόν ενώ επισήμανε πως αν η ομάδα του χάσει την συγκέντρωση της τότε οι «πράσινοι» θα την τιμωρήσει.

Οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου:

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από το ξεκίνημα της σεζόν. Παίζουν εξαιρετικά και βρίσκονται σε καλό σημείο πνευματικά μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες. Ξέρουμε ποιος είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα μας τιμωρήσουν. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».